Μεταπηδήστε στο περιεχόμενο

Αγώνας

1 χλμ

Από τον αγώνα δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι μικροί μας δρομείς.
Η εκκίνηση του αγώνα 1 χιλιομέτρου θα πραγματοποιηθεί από την πλατεία του ιστορικού κτιρίου του Επαρχείου .Θα κινηθεί προς το δημαρχείου Καρπάθου,κάτω από το σούπερ μάρκετ Λουλούδη και επιστροφή από την πάνω μερία του δρόμου ,ώστε να καταλήξει ξανά στο Επαρχείο.

5 ΧΛΜ

Η εκκίνηση του αγώνα των 5 χλμ θα πραγματοποιηθεί από την πλατεία του ιστορικού κτιρίου του Επαρχείου στις 18:00. Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής είναι επίπεδο με μικρές υψομετρικές διαδρομές κατά την διάρκεια του αγώνα. Πρόκειται για μια εκπληκτική διαδρομή κατά μήκος της κεντρικής παραλίας των Πηγαδιών, με θέα την θάλασσα και το κέντρο του νησιού. Οι δρομείς θα τερματίσουν στην πλατεία του Επαρχείου.

10 χλμ

Η εκκίνηση του αγώνα των 10 χλμ θα πραγματοποιηθεί από την πλατεία του ιστορικού κτιρίου του Επαρχείου στις 18:00. Το μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής είναι επίπεδο με μικρές υψομετρικές διαδρομές κατά την διάρκεια του αγώνα. Πρόκειται για μια εκπληκτική διαδρομή κατά μήκος της κεντρικής παραλίας των Πηγαδιών, με θέα την θάλασσα και το κέντρο του νησιού. Οι δρομείς θα τερματίσουν στην πλατεία του Επαρχείου.